Izkoristite še nekaj prostih terminov v "Srednji in Visoki" sezoni!
CCC osvežitev te sezone: 7 novih avtodomov že čaka na vaše pustolovščine - Avtodomi CCC
  • Domov
  • /
  • Novice
  • /
  • CCC osvežitev te sezone: 7 novih avtodomov že čaka na vaše pustolovščine

CCC osvežitev te sezone: 7 novih avtodomov že čaka na vaše pustolovščine

CCC osvežitev te sezone: 7 novih avtodomov že čaka na vaše pustolovščine
01.06.2022

Nova sezona in priložnost za nove pustolovščine

Nova sezona in priložnost za nove pustolovščine, ki jih sedaj lahko doživite v naših novih članih voznega parka avtodomi CCC.

Vsako leto si prizadevamo, da je naša flota avtodomov posodobljena. Prav vsi modeli avtodomov so skrbno preverjeni, odlično vzdrževani in pripravljeni za vaša brezskrbna potovanja.

Izbirate lahko med kar 15 modeli avtodomov, v različnih velikostih, z bogato opremo in udobjem, tako na poti kot med bivanjem. 

Avtodomi CCC so primerni za vse generacije in zadovoljijo tudi najvišja pričakovanja. Ne glede na to ali si želite raziskovanja neokrnjene narave, obisk evropskih prestolnic ali preživljanja aktivnih počitnic, vam bodo avtodomi CCC zagotovili nepozabno pustolovščino

Novi modeli avtodomov CCC za najem 

Vsak član našega voznega parka ima edinstveno registrsko tablico, da postane razpoznavni član flote avtodomov CCC

Predstavljamo vam 7 novih članov voznega parka avtodomi CCC z nazivom njihovih registrskih tablic: 

To je prava hiša na kolesih, saj zaradi svoje 748 cm dolžine omogoča večje udobje med spanjem in potovanjem za 5 oseb. Izjemno prostoren in moderno opremljen. Impresionirani boste nad električno posteljo, ki se spusti s stropa in vam ponoči nudi udobje spanja, podnevi pa nepogrešljiv prostor za druženje. 

Ta izjemno udoben, moderno zasnovan, aerodinamičen, polintegriran zimski avtodom, vsebuje vse, kar potrebujete za prijetne počitniške avanture in raziskovanja. Najraje ga imajo družine in avanturistični popotniki, ki si želijo več. 

PO ADOM2: Adria Coral XL Plus 670 SL

Neverjetno udobje in prostornost z 5+1 ležišči na 736 cm dolžine. Opremljen je z dvema velikima fiksnima posteljama. Ta udoben mansarden (alkoven) avtodom je dobra izbira tudi pozimi. Zadaj ima ogromno ogrevano garažo, ki je predvsem dobrodošla za vse zimsko športne navdušence. 

Z vrati ima ločen bivalni del in spalnico s kopalnico. Primeren je tako za družine kot tudi vse, ki potrebujejo veliko prostora. 

PO ADOM12: Volkswagen California 6.1 Coast 2.0 TDI DSG

Ta brezčasni in večni pustolovec bo ugodil vsem, ki imajo raje okretne avtodome za raziskovanje največjih evropskih mest ali odkrivanje samotnih kotičkov. Za 4 osebe, na 490 cm dolžine, vam nudi vse udobje in doživetje prave avanture na izbranem popotovanju. 

Primeren je tudi za najem v zimskem času, saj ima ogrevanje in je v celoti dodatno izoliran. Najraje ga imajo avanturistični popotniki.

PO ADOM16: Adria Compact SL Plus

Ta polintegriran avtodom nudi ugoden najem in bivanje za 4 osebe. Z 679 cm dolžine je izjemno okreten crossover, prilagodljiv in aerodinamičen. 

Primeren je tudi za potovanja v zimskem času, saj ima ogrevanje in je dodatno izoliran. Na izbrano popotovanje ga najraje popeljejo manjše družine in starejši pari.  

PO ADOM15: Van 636 Family / Pograd Peugeot L4 H2

Moderno zasnovan in predelan kombi v avtodom, ki nudi udobje za 4 osebe z veliko zakonsko posteljo s pogradom. Ta urbano okreten »Family Cruiser«, z dolžino 636 cm, vam nudi udobje med vožnjo in vašim bivanjem. 

Primeren je tudi za zimska potovanja, saj ima ogrevanje in je v celoti dodatno izoliran. Najraje ga najamejo pari in manjše družine. 

PO ADOM9: Van 600 Peugeot L3 H2

Popolnoma nov in moderno zasnovan predelan kombi v avtodom nudi 3+1 ležišča ter 4 homologirane sedeže. Ta urbano okreten avtodom ima bogato serijsko opremo in v dolžino meri 599 cm. 

Primeren je tudi za potovanja v zimskem času, saj ima ogrevanje in je v celoti dodatno izoliran. Najraje ga najamejo pari in majhne družine. 

PO ADOM10: Volkswagen T3 California Westfalia Joker

Za vse ljubitelje nostalgije vas ta retro avtodom zapelje v doživetja kot nekoč. Z retro Californio se odpeljete na sanjske počitnice in ustavite čas v letu 1985. Gre za ekskluziven, popolnoma originalen in vrhunsko ohranjen primerek. Tudi njegova barva je prvotna. 

Z dolžino 4,57 cm je opremljen z vso kamp opremo za 4 osebe: hladilnik, kuhinja, nosilci za kolesa, tenda, vlečna kljuka, prenosni WC, … Ima dve postelji - v prtljažnem delu “rock and roll” ležišče, na strehi pa postelja v baldahinu. 

Seznam vseh modelov avtodomov CCC si lahko ogledate na naši uvodni strani

Oprema avtodomov CCC

Avtodomi CCC so popolnoma pripravljeni in opremljeni za brezskrbna potovanja v vseh letnih časih in za vse generacije. Posamezni modeli nudijo udobje bivanja in vožnje za 2-6 oseb. Večina naših avtodomov vključuje vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju: kuhinja, kopalnica, spalnica, klimatska naprava, … 

Da se na potovanje z avtodomom lahko odpravite čimprej, vam poleg bogato opremljenih avtodomov, nudimo tudi možnost velike izbire dodatne kamp in športne opreme. Najamete lahko vse na enem mestu, od supa, električnih koles, električnega skiroja, kuhinjskih pripomočkov, spalnih setov, vrtne garniture, … in še veliko več. 

Najem avtodoma pri CCC je enostaven

Najem avtodoma za vaše naslednje popotovanje se lahko začne pri nas. Ni pomembno koliko ste stari in kakšne so vaše potovalne navade. Pomembno je, da si tako avanturo privoščite vsaj enkrat v življenju.

Najem avtodoma pri CCC ima številne prednosti:

Če si želite najeti katerega od predstavljenih avtodomov nas hitro kontaktirajte, saj se termini hitro polnijo:

040 572 016

041 644 259

info@po-avtodom.si

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!