"First Minute" za sezono 2024 - Akcija traja do 15. Aprila - PREVERITE!
Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi - Avtodomi CCC
  • Domov
  • /
  • Novice
  • /
  • Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi

Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi

Da bodo počitnice z avtodomom brez skrbi zavarovanje CORIS poskrbi
31.03.2022

Sklenite zavarovanje CORIS kar pri Avtodomi CCC

Sklenite zavarovanje CORIS kar pri Avtodomi CCC

Nepredvidljivi dogodki so del našega življenja. Veselo načrtovanje brezskrbnih počitnic nam lahko hitro nepričakovano ''pade v vodo'' ali pa se nam na počitnicah v tujini zgodi nesreča. Takrat je lahko situacija še težja, če morate kriti visoke stroške zdravstvene oskrbe v tujini in izgubite poleg počitnic še denar.

Pri Avtodomi CCC vam omogočamo sklenitev zavarovanj CORIS

Pri Avtodomi CCC lahko sklenete zdravstveno zavarovanje CORIS za tujino in riziko odpovedi potovanja, v roku 72 ur od plačila akontacije in minimalno 15 dni pred odhodom. Zavaruje pa se celotni znesek, ne le akontacija.

Izbirate lahko med zavarovanjem CORIS z rizikom odpovedi z:

  • ENOSTAVNO POLICO*, kjer plačate 4,3 % celotnega zneska in velja v primeru novo nastale bolezni, poškodbe ali smrti. V primeru uveljavljanja zavarovanja se vam izplača celotni zavarovani znesek.
  • RAZŠIRJENO POLICO*, kjer plačate 6,6 % celotnega zneska in velja v primeru novo nastale bolezni, poškodbe, smrti in drugih kritjih, ki so opisana v splošnih pogojih zavarovanja.
  • V obeh primerih COVID kritje ni vključeno in ne velja v nobenem primeru (bolezen, karantena, zaprtje meje,...).

Zavarovanje CORIS pa vam omogoča tudi turistično zavarovanje za določen čas ali letno, ki vam ga priporočamo za potovanja v tujino. Krije vam tudi odgovornost na smučišču.

Tako boste bolj brezskrbno načrtovali vaše počitnice z avtodomom v vseh letnih časih. Rezervirajte termin najema izbranega avtodoma.

*Zavarujejo se lahko osebe stare največ 75 let, s stalnim bivališčem v EU, BiH, Srbiji, Črni Gori in Makedoniji. Več o pogojih zavarovanja najdete na spletni strani CORIS.

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!